S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

             .....                 

 

               

 
 

Výpredaj

naša cena 23,40 EUR (631,80 KČ)
skladom
naša cena 23,40 EUR (631,80 KČ)
skladom
naša cena 35,00 EUR (945,00 KČ)
skladom


Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Spracovateľom osobných údajov (prevádzkovateľom portálu) je DHP group s.r.o., M. Bela 4751/32, Piešťany 921 01. IČO 50980955, DIČ 2120594366. Tel. 0904 344 656, e-mail: obchod@harshop.sk.

Účelom spracovania osobných údajov je ich využitie na plnenie spotrebiteľskej zmluvy, ktorú predávajúci uzatvára s kupujúcim vytvorením objednávky v tomto internetovom obchode prostredníctvom prevádzkovateľa portálu - spracovateľa. Táto spotrebiteľská zmluva je zároveň právnym základom pre spracúvanie osobných údajov kupujúceho. Poskytnutie osobných údajov kupujúceho je zmluvnou požiadavkou, ktorá je potrebná na uzavretie zmluvy. Poskytnutie osobných údajov je podmienkou pre nákup v e-shope. Ak kupujúci neposkytne všetky požadované osobné údaje predávajúcemu alebo prevádzkovateľovi portálu, môže to mať za následok neuzavretie kúpnej zmluvy.

Spracovateľ pri spracovaní osobných údajov postupuje v zmysle Zákona č. 18/2018 o ochrane osobných údajov a spracúva iba osobné údaje nevyhnutné na uzavretie spotrebiteľskej zmluvy.

Spracovateľ spracúva bežné osobné údaje kupujúceho.

Rozsah spracúvaných osobných údajov: titul, meno, priezvisko, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, bankové spojenie, ip adresa, IČO, IČ DPH, obchodné meno.

Osobné údaje kupujúceho sú v informačnom systéme spracovateľa alebo predávajúceho uchovávané po dobu 10 rokov.

Kupujúci má právo a možnosť aktualizovať osobné údaje v online režime na web stránke internetového obchodu, v zákazníckej sekcii, po prihlásení, alebo inou formu (e-mailom, písomne).

Osobné údaje môžu byť pre účely plnenia spotrebiteľskej zmluvy poskytnuté tretím stranám, napríklad predávajúcemu, doručovacím a prepravným spoločnostiam, spoločnosti, ktorá spracúva účtovné doklady, spoločnosti poskytujúcej platobné alebo fakturačné služby.

Osobné údaje kupujúceho sa nezverejňujú.

Spracovateľ alebo predávajúci môže využívať softvérové riešenie, ktoré spracúva osobné údaje v tretej krajine, ktorá zaručuje primeranú úroveň ochrany osobných údajov.

Kupujúci má právo získať od predávajúceho potvrdenie o tom, aké osobné údaje kupujúceho sa spracúvajú v e-shope spracovateľa. Kupujúci má právo získať prístup k takýmto údajom a tiež informácie na aký účel sa spracúvajú, aké kategórie údajov sa spracúvajú, komu sa osobné údaje poskytujú, ako dlho sa osobné údaje uchovávajú, či existuje automatizované individuálne rozhodovanie vrátane profilovania.

Prvé ako aj ostatné poskytnutie vyššie uvedených osobných údajov kupujúcemu na jeho vyžiadanie je bezplatné.

Kupujúci môže od spracovateľa požadovať opravu alebo doplnenie neúplných osobných údajov, ktoré sa týkajú kupujúceho. Kupujúci môže žiadať vymazanie jeho osobných údajov alebo obmedzenia spracovania týchto údajov. Kupujúci môže aj namietať spracúvanie osobných údajov.

Spracúvanie osobných údajov kupujúce je nevyhnutné aj na účely archivácie (pre splnenie povinnosti predávajúceho na základe právnych predpisov SR, napríklad uchovávanie účtovných dokladov po dobu 10 rokov). Ak bude kupujúci žiadať o vymazanie osobných údajov, ktoré sa spracúvajú v súvislosti s kúpnou zmluvou, jeho žiadosť môže byť zamietnutá.

Kupujúci má právo, aby spracovateľ obmedzil spracúvanie jeho osobných údajov, ak kupujúci namieta správnosť osobných údajov, a to počas obdobia umožňujúceho spracovateľovi overiť správnosť osobných údajov.

Kupujúci má právo získať osobné údaje, ktoré sa ho týkajú a ktoré poskytol spracovateľovi, v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte. Kupujúci má právo preniesť tieto osobné údaje inému prevádzkovateľovi, ak je to technicky možné.

Kupujúci má právo namietať, ak sa jeho osobné údaje spracúvajú na účely priameho marketingu. Rovnako môže namietať, ak sa jeho osobné údaje spracúvajú na účely oprávneného záujmu predávajúceho.

Kupujúci pri podozrení, že jeho osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať Úradu na ochranu osobných údajov návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

Vyššie uvedené informácie o ochrane osobných údajov sa týkajú aj predzmluvných vzťahov (t.j. registrácia v e-shope za účelom budúceho nákupu alebo napríklad vyžiadanie dopytu, cenovej ponuky či informácií o tovare a službách predávajúceho).


Osobné údaje a marketing

Osobné údaje návštevníkov webstránky na účely marketingu spracovateľ spracúva len na základe súhlasu zákazníka. Prihlásením do newslettra návštevník webstránky vyjadruje súhlas spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Odosielateľ pri spracovaní osobných údajov postupuje v zmysle Zákona č. 18/2018 o ochrane osobných údajov a spracúva iba osobné údaje nevyhnutné pre odoslanie newslettra.

Odosielateľ spracúva bežné osobné údaje návštevníka. Osobné údaje návštevníka sú v informačnom systéme odosielateľa uchovávané do doby, kým sa návštevník neodhlási z odberu newslettra.

Ak návštevník nesúhlasí so spracovaním údajov na marketingové účely, svoj nesúhlas môže návštevník kedykoľvek vyjadriť napríklad odoslaním správy na e-mailovú adresu odosielateľa so žiadosťou o odhlásenie z newslettra alebo kliknutím na link uvedený v e-mailovej správe.

Osobné údaje využívané na marketingové účely môžu byť poskytnuté tretím stranám - predávajúcim, ale nebudú zverejnené. Osobné údaje môžu byť prenášané do tretích krajín – takouto krajinou sú Spojené štáty americké, ktorá zaručuje primeranú úroveň ochrany osobných údajov.

Návštevník má právo a možnosť aktualizovať osobné údaje, využívané na marketingové účely, napríklad e-mailom.

Návštevník pri podozrení, že jeho osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú na marketingové účely, môže podať Úradu na ochranu osobných údajov návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

Predávajúci môže spracúvať osobné údaje existujúcich zákazníkov na marketingové účely (napríklad pre odosielanie newslettra alebo e-mailov o novinkách, zľavách, akciách a pod.) aj bez predchádzajúceho súhlasu kupujúceho. Pre tento účel predávajúci spracúva nevyhnutné údaje zákazníka, ktorými sú meno, priezvisko a e-mailová adresa kupujúceho. Ak zákazník nesúhlasí so spracovaním údajov na marketingové účely, svoj nesúhlas môže kedykoľvek vyjadriť napríklad odoslaním správy na e-mailovú adresu predávajúceho so žiadosťou o odhlásenie z newslettra alebo kliknutím na link uvedený v e-mailovej správe. Osobné údaje zákazníkov využívané na marketingové účely nebudú poskytnuté tretím stranám s výnimkou predávajúceho, taktiež nebudú zverejnené.


Cookies a ďalšie funkcie

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie internetového obchodu môže spracovateľ ukladať na zariadení kupujúceho malé dátové súbory – cookies, vďaka ktorým si internetový obchod môže na určitý čas uchovávať údaje o činnosti a nastaveniach (napr. prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a pod.).

Internetový obchod predávajúceho používa súbory cookies na zapamätanie si používateľských nastavení kupujúceho a pre nevyhnutnú funkcionalitu internetového obchodu, prípadne na marketingové účely.

Kupujúci môže všetky súbor cookies uložené v jeho zariadení vymazať a prípadne internetový prehliadač vo svojom zariadení nastaviť tak, aby znemožnil ich ukladanie. V takom prípade bude kupujúci pri opakovanej návšteve internetového obchodu pravdepodobne musieť manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby alebo funkcie internetového obchodu nemusia byť funkčné.

Spracovateľ môže pre skvalitnenie svojich služieb zhromažďovať aj niektoré ďalšie údaje, ktoré môžu byť považované za bežné osobné údaje návštevníka, ako napríklad údaje o prehliadači, IP adresa, typ zariadenia a pod. Tieto údaje môžu byť využívané napríklad na štatistické účely o návštevnosti internetového obchodu, nákupoch či efektívnosti reklamy. Takéto údaje môžu byť poskytnuté tretím stranám, ktoré ich spracúvajú výlučne pre potreby spracovateľa a nebudú zverejnené. Údaje môžu byť prenášané do tretích krajín, ak sú spracúvané v systémoch ako je napríklad Google Analytics a obdobné služby.


Tieto pravidlá boli naposledy zmenené dňa 25.5.2018.

 

ZGQ5MGU4O